Ενοικιάσεις Containers - Συλλέκτες Μπαζών PDF Εκτύπωση
Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών.
Αναλαμβάνουμε κατεδαφίσεις μικρού και μεγάλου μεγέθους, εκσκαφές, εκβραχισμούς όπως επίσης διαμορφώσεις χώρων και εδαφών, απόσυρση μπαζών σε δύσκολα σημεία και επιχωματώσεις.
Επενδύοντας  όλο και σε πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε  και στα  πιο απαιτητικά έργα. Η πολύχρονη πείρα μας εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
        
  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία μας.  

Δ.ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ & ΣΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ CONTAINERS
ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΠΑΖΩΝ


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η δραστηριότητα της εταιρείας εστιάζεται στην ενοικίαση  containers(κάδων) και συλλεκτών μπαζών όπως επίσης στην διαμόρφωση χώρων και στην αποκομιδή μπαζών.
Έχοντας ως κύριο στόχο την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, όλες οι ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στην εταιρεία μας γίνονται με σεβασμό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και τις απαιτήσεις τους. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς και η διεκπεραίωση των παραγγελιών γίνονται εντός της ημέρας.
Το προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και την ανάλογη γνώση για να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Ελπίζουμε σε μια κοντινή συνεργασία μαζί σας ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να σας αποδείξουμε την αξιοπιστία μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας ως τον κύριο παράγοντα της συνεχής ανοδικής πορείας μας και δεσμευόμαστε για αδιάκοπη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
Η εταιρεία μας επενδύει ολοένα σε νέο και σύγχρονο εξοπλισμό.
Διαθέτουμε οχήματα, αποθηκευτικά μέσα και ειδικό εξοπλισμό παρέχοντας
εξειδικευμένες υπηρεσίες, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά έργα. Έχουμε
στην ιδιοκτησία μας τον παρακάτω μηχανολογικό εξοπλισμό:
  • Μεταλλικά containersανοικτού τύπου χωρητικότητας  7, 10 κυβικών
  • Συλλέκτες μπαζών
  • Ειδικά οχήματα συλλογής και μεταφοράς container
  • Ειδικά τετραξονικά φορτηγά για την μεταφορά μεγάλων φορτίων
  • Σκαπτικά μηχανήματα
  • Ανυψωτικά μηχανήματα
  • Φορτωτές μεγάλοι
  • Φορτωτές μικροί (bob cat)
  • Μικρά φορτηγά συνεργείου
 
Αφοί ΚΩΣΤΕΛΙΔΗ Ε.Π.Ε. © 1986-2018
Υλικά οικοδομών,Δομικά , Δομικά υλικά, μονωτικά υλικά, συστήματα ξηράς δόμησης, τζάκια, ψησταριές, οικοδομικά υλικά, Δομικά υλικά, μονωτικά υλικά, Δομικά, Υλικά Οικοδομών, Τούβλα, Τσιμέντο, Μονωτικά, Συστήματα ξηράς Δόμησης, Τζάκια, Ψησταριές, καυσόξυλα, πρωτοπόρες, λύσεις, προδιαγραφές της Ε.Ε., δόμηση