Προϊόντα



Τηλέφωνο παραγγελιών: 210 2441380
 
Πληροφορίες PDF Εκτύπωση


alt
Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία δομικών υλικών και πολυετή εμπειρία στο χώρο ανταποκρινόμαστε σε κάθε είδους ανάγκη και δυσκολία της οικοδομής. Με ένα στόλο από σύγχρονα γερανοφόρα και ανατρεπόμενα οχήματα επανδρωμένα με έμπειρο προσωπικό είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση. Ολα τα οικοδομικά μας υλικά  είναι άριστης ποιότητας και διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές.

Έχοντας ως κύριο στόχο μας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο όνομα στο χώρο. Απόδειξη οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για ενημέρωση, επίλυση προβλημάτων που αφορούν την οικοδομή , και γενικές πληροφορίες για οποιοδήποτε προϊόν.
Θα χαρούμε πολύ να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας και να γίνετε και εσείς ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες της εταιρείας μας.
Αν και στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πολλά από τα προϊόντα μας, στο κατάστημά μας διαθέτουμε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία υλικών.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή : 07:00 - 18:00
                          Σάββατο: 07:00 - 15:00

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


 

 
Αφοί ΚΩΣΤΕΛΙΔΗ Ε.Π.Ε. © 1986-2018
Υλικά οικοδομών,Δομικά , Δομικά υλικά, μονωτικά υλικά, συστήματα ξηράς δόμησης, τζάκια, ψησταριές, οικοδομικά υλικά, Δομικά υλικά, μονωτικά υλικά, Δομικά, Υλικά Οικοδομών, Τούβλα, Τσιμέντο, Μονωτικά, Συστήματα ξηράς Δόμησης, Τζάκια, Ψησταριές, καυσόξυλα, πρωτοπόρες, λύσεις, προδιαγραφές της Ε.Ε., δόμηση