Μια πορεία 33 ετών που την χαρακτηρίζει η συνεχής εξέλιξη του εξοπλισμού μας αλλά και η συνεχής προσπάθεια των ανθρώπων μας για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορεί παρά να είναι ο πρόλογος για μια μεγάλη προσπάθεια, που ελπίζουμε ότι θα την βρουν ζωντανή και υγιή και τα παιδιά των παιδιών μας.

Χαράσσοντας κοινή πορεία, τα τέσσερα αδέρφια, ιδρύουν το 1986 την πρώτη εταιρεία του Ομίλου με την επωνυμία  Αφοί Κωστελίδη Ε.Π.Ε. 

Δραστηριότητα της εταιρείας είναι η πώληση δομικών και άλλων υλικών. Ο σύγχρονος εξοπλισμός καθώς και το έμπειρο προσωπικό της, κατέστησαν την εταιρεία ηγετική στο χώρο του εμπορίου οικοδομικών υλικών στην Αττική. Πλέον, η πολυετής πείρα της εταιρείας, επιτρέπει να ανταποκρίνεται σε κάθε είδους ανάγκη και δυσκολία της οικοδομής.

Όλα αυτά τα χρόνια επενδύοντας στον εξοπλισμό μας και στο έμπειρο προσωπικό μας, εστιάζουμε στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας. Απόδειξη οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας. Το μυστικό της επιτυχίας μας, η αδελφική ενότητα!